Final espanyola de la World Robot Olympiad

Els passats 14 i 15 de setembre va tenir lloc a Platja d’Aro la final espanyola de la World Robot Olympiad (WRO), competició de robòtica d’àmbit internacional que cada any proposa un seguit de reptes que els grups participants han de resoldre dissenyant i programant un robot amb materials LEGO.

La competició va ser viscuda intensament pels més de 250 participants que, organitzats en 94 equips, van fer front a les tres modalitats de competició: Regular, Open i Football.

En aquesta final espanyola, l’institut Els Planells hi va ser present amb dos equips (ADS-M i ADS-T) de nois i noies de 4tESO que competien en la modalitat Regular Mindstorms, categoria Senior. Després de cinc rondes en què els robots van intentar resoldre els diversos reptes i una norma sorpresa fixada el mateix dia, els ADS-M i els ADS-T van finalitzar en sisena i vuitena posició. Enhorabona per l’esforç i el bon treball fets!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>