Escriptura cuneïforme

Els mesopotàmics, més concretament, la civilització sumèria van ser els primers a inventar l’escriptura cap al 3.150 aC. Aquesta escriptura es caracteritza per tenir un sistema de signes que representaven les idees o números a través d’uns símbols que escrivien en tauletes d’argila que podien coure i així augmentar la seva resistència.

Hem de pensar que aquest sistema d’escriptura va ser utilitzada a Mesopotàmia durant un període de prop de 4000 anys. I gràcies a elles hem pogut saber com era la societat, l’economia i fins i tot, la legislació d’aquesta època tan antiga.

A nosaltres ens ha fascinat la idea de com aquests van ser capaços de fer-ho i com els historiadors han pogut desxifrar una llengua perduda en el temps.

Per això, ens hem posat a la pell dels assiris i hem creat la nostra pròpia Escriptura Cuneïforme. Per tal que pugueu veure les nostres creacions, aneu a l’enllaç següent i gaudiu!

Producció d’escriptura cuneïforme

1 comentari

  1. Edna

    Va ser una activitat molt divertida!! Vam crear llistes de tot tipus, des de llistes de la compra fins a llistes d’animals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>