2n Premi a la Investigació en la Gran Final FIRST LEGO League

Els dies 1 i 2 de juliol va tenir lloc la Gran Final FIRST LEGO League Espanya Digital Edition.

L’equip ADS 1r 2a va obtenir el pas a la gran final en guanyar el 3r Premi Diputació de Lleida al Guanyador en la fase lleidatana de la FLL, organitzada el passat 29 de febrer per l’Escola Politècnica de la Universitat de Lleida.

Si bé aquesta Gran Final havia de celebrar-se a l’illa de Tenerife, la crisi sanitària provocada per la covid-19 va impedir que tingués lloc presencialment, i es va recórrer a un format online.

Aquest format suposava fer la presentació del projecte científic, del treball dels valors FIRST LEGO League i del disseny del robot per videoconferència. A més s’hi feren també dues rondes del joc del robot per tal que els jutges presents avaluessin el comportament i fiabilitat del robot.

51 equips d’arreu d’Espanya van competir en aquesta gran final sabent que les finals mundials de la FIRST LEGO League no se celebrarien.

La preparació del nostre equip no va poder ser com haurien volgut. El confinament els va impedir el treball en el disseny i el joc del robot, de manera que no va ser fins la darrera setmana que van poder desconfinar el robot i ajustar-ne la programació. Aquestes condicions, sumades a la decepció per no haver pogut viatjar a Tenerife per viure-hi la Gran Final FLL, fan molt lloable l’actitud mostrada pels nois i noies que van defensar el seu treball en aquesta Digital Edition.

Els membres del jurat que van avaluar la participació dels ADS 1r 2a van valorar molt positivament l’originalitat, el treball fet i l’organització durant les rondes del robot. El jurat va qualificar el projecte com  molt interessant, posant en relleu l’aprofitament dels residus que es proposava, i la gran aplicació de coneixement.

Fruit d’aquesta avaluació, l’equip ADS 1r 2a va obtenir el 2n Premi a la Investigació, categoria que suposa el reconeixement als equips que demostren que han marcat la diferència amb el seu Projecte d’Innovació, aportant idees i solucions aplicables al món real.

Enhorabona, equip!

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>