Visita a Mobles Ros

El passat 1 de febrer alumnes de 2n de Batxillerat i de 2n del Cicle Formatiu de Gestió Administrativa van visitar la fàbrica de Mobles Ros.

Es va tractar d’una visita organitzada des del departament de Tecnologia per tal de conèixer de primera mà el sistema productiu i la maquinària, eines i tecnologia emprats per l’empresa de referència de la nostra localitat.

En la visita vam comptar amb les explicacions d’Aureli Hervàs i Lluís Mora, que ens van fer una aproximació molt acurada a la realitat de la producció de Mobles Ros i a part de les estratègies utilitzades per resistir i créixer en èpoques de crisi econòmica.

Així, vam poder parlar de qüestions com la necessitat de personalitzar i adaptar les comandes a les necessitats dels clients, per tal de poder diferenciar-se de competidors de producció amb sèrie; la conveniència de reduir els temps i els trajectes de trasllat de peces; o la necessitat de crear equip.

De la mateixa manera, també ens va resultar molt interessant la reutilització dels residus obtinguts en el procés de la manipulació de la fusta per a escalfar les instal·lacions.

Va ser una visita amena en què vam poder intercanviar parers, fer preguntes, observar i… aprendre! Ens encantarà repetir!

fullsizerender2

img_0789

img_0792

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>