Projecte Biblioteca

Ens fa il·lusió presentar-vos un nou espai en la nostra web: el Projecte biblioteca.

Com sabeu, en els darrers cursos s’han anat fent passes per tal que la biblioteca del nostre centre esdevingui un recurs útil i valuós per a tota la comunitat educativa. Així, en aquest sentit, des de l’institut es va fer una inversió econòmica important per adequar l’espai en què es troba i convertir-lo en una àrea polivalent. Aquesta opció fa possible que en l’entorn biblioteca s’hi puguin realitzar activitats tan diverses com la construcció del coneixement a partir d’una xerrada o taller, o la lectura individual.

Aquest curs s’ha volgut anar una mica més enllà i iniciar l’inici de la catalogació del fons bibliogràfic de què disposem de manera que la seva gestió sigui molt més eficient i àgil. Per tant, hem incorporat l’aplicació de gestió ePèrgam. Aquesta és una aplicació en línia que el Departament d’Educació posa a disposició dels centres per tal que aquests puguin gestionar els seus catàlegs.

És per aquest motiu que veureu que en el menú principal de la nostra web hi ha aparegut un enllaç nou que es correspon amb el projecte biblioteca. De moment, es tracta d’un espai en construcció, donat que la tasca d’organització i catalogació de tot el fons és feixuga i cal fer-la amb detall i atenció.

Per tal d’inaugurar-lo hi hem publicat dues eines que ens semblen prou vàlides:

  • Enllaç al nostre catàleg de la biblioteca
  • Vídeo promocional en què us expliquem com s’utilitza aquest nou entorn de consulta que posem a la vostra disposició.

Fins que no migrem totalment al nou sistema, tots els qui ja sou usuaris actius de la biblioteca i tots aquells que teniu interès en ser-ho podreu seguir gaudint del préstec de documents i recursos com fins ara, ja que aquest servei continuarà sent desenvolupat com fins ara pel professorat responsable del servei.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>