Bon Nadal

Us fem arribar els nostres millors desitjos per aquest Nadal i per a tot el 2021.

L’alumnat de 4t d’ESO ha dissenyat la felicitació d’enguany utilitzant la tècnica del knolling. Aquesta tècnica, que sembla que té el seu origen en la voluntat d’afavorir l’organització i l’ordre, té una vessant creativa molt actual, que dona lloc a composicions artístiques.

Aplicant la tècnica del knolling s’agrupen objectes que poden tenir un vincle conceptual, se’n treballa la forma i el color, i se situen en un pla recorrent als alngles rectes, al manteniment d’unes distàncies similars o, fins i tot, a l’estudi de la simetria. El resultat és captat per una fotografia zenital.

Amb el treball d’aquesta tècnica us volem desitjar un any 2021 creatiu i ple de possibilitats, i un any en què l’harmonia i la bellesa de les petites coses prenguin el protagonisme a la malaltia, a la tristesa, a l’angoixa i al neguit que ens acompanyen els darrers mesos. Per un any ple de VIDA!

Aquestes són imatges del procés seguit pels nois i noies de 4t d’ESO i el seu resultat final.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>