Participem al VídeoMAT 2018

Els alumnes de 1r d’ESO del nostre institut participen en un concurs de matemàtiques a nivell de tota Catalunya anomenat vídeoMAT. El vídeoMAT és un projecte en el qual els i les alumnes creen vídeos on es responen preguntes que posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn.

El repte matemàtic que s’ha treballat transversalment entre el Departament de Matemàtiques i el de Visual i Plàstica, porta per títol: “Com respresentem l’àrea d’estacionament escolar”.

En aquest projecte els alumnes han après a realitzar l’amidament de la parcel·la i a dibuixar el seu croquis. A continuació es va estimar estadísticament el nombre de vehicles que estacionen en l’àrea d’aparcament diàriament. S’ha treballat la proporció geomètrica amb la realització d’una maqueta de la parcel·la a escala 1:200 i finalment s’ha realitzat el disseny i la impressió d’elements en 3D.

Ara ens trobem en la fase d’exposició pública, així que esperem que el veieu i, si us agrada, li doneu al Like.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>