Tercer trimestre en marxa

El tercer trimestre ja ha començat i, per primera vegada, és a distància.

La situació excepcional de confinament obligat per la Covid-19 ens ha obligat a tots a adaptar-nos. Els centres educatius, sempre plens d’activitat, de converses, i d’aprenentatge presencial s’han buidat físicament per passar a viure a la xarxa.

Des de l’institut, hem optat per continuar amb els entorns virtuals d’aprenentatge que ja teníem creats en algunes matèries i alguns cursos i estendre aquestes aules virtuals a altres matèries.

Per això, tal i com us vam comentar en la carta que us vam adreçar aquesta setmana (la podeu consultar al peu d’aquest article), els propers dies mantindrem el contacte virtual per mitjà del Moodle, de Google Classroom, del correu electrònic, del whatsapp o de qualsevol altra eina que ens permeti comunicar-nos, acompanyar-nos i fer-nos presents.

Us trobem a faltar. Ens agradaria poder tornar a l’institut, explicar-nos com estem i com ho hem viscut i compartir plegats l’alegria del retrobament. Per a poder-ho fer el més aviat possible, però, ens mantindrem a casa, seguirem les indicacions de les autoritats i ens farem visibles i presents utilitzant tots els mitjans de què disposem.

Malgrat tot, seguim en contacte!

Cuideu-vos!

Comunicat inici del tercer trimestre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>