Un nou moviment juvenil, els i les “influencers”

Maria Alsina i Xènia Zamora – 7/6/18

Últimament veiem a la premsa, a la televisió i a les xarxes socials que la societat està molt influenciada per un nou moviment. Com aquesta mateixa paraula diu, la major part dels adolescents es veuen eclipsats pels influencers.

Volíem aprendre una mica més sobre la seva vida i com porten això de ser famosos. Els hem enviat unes preguntes però la majoria no han contestat. Altres, com la Laura Escanes, han dit que no podien respondre ja que en tenien moltes per a fer i no podien arribar a totes les propostes. Finalment, hem tingut el plaer d’entrevistar la Paula Balasch, una influencer de Lleida, que viu a Barcelona degut a la seva feina. Actualment té un número baix de seguidors, 15.100 per ser exactes. Ella ens va dir que no creia que se la pogués considerar com una influencer a les xarxes socials.

  • Com ha estat per tu el fet de tenir tants seguidors en tant poc temps?

Per mi el fet de tenir tants seguidors en tant poc temps m’ha fet molta il·lusió però al mateix temps penso que per a mi això és un hobbie, no crec que sigui una professió, en el meu cas. És quelcom que m’agrada fer i gaudeixo fent.

  • Com portes el fet de ser famosa?

Tampoc crec que sigui famosa, ni molt menys! Simplement crec que la gent em segueix perquè els agraden les meves fotos o perquè els inspiro.

  • El teu estil de vida ha canviat? Com?

La meva vida tampoc ha canviat gens, ni els meus amics ni els meus estudis.

  • Com ha acceptat la teva família el fet que hagis esdevingut famosa?

La meva família ho veu com un hobbie, la meva germana també es dedica a això, a ella sí que se la pot considerar influencer.

  • Molta gent es pregunta si et paguen pel fet de publicar qualsevol tipus de contingut. Si es que sí, quant?

A vegades em paguen, altres em regalen productes de bellesa, roba i qualsevol cosa perquè la promocioni. Però, tot i això, sempre publico les coses que m’agraden.

  • Creus que els i les influencers tenen futur? O és només un moviment temporal?

Com totes les modes crec que és alguna cosa temporal, tot va evolucionant i no crec que Instagram duri per sempre; passarà els mateix que amb Facebook.

 

[www.periodistesplanells.cat]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>