Polònia

El “Polònia” és un diari que ha sortit a la venda fa tan sols unes setmanes. Vam decidir publicar-lo atès que es basa en un programa d’èxit de TV3 que es retransmet cada dijous a les 21:55 i té una durada de mitja hora. A moltes persones els agrada el programa, però per la seva feina, horaris o per algun altre fet, no el poden veure. Per aquest motiu i perquè ens considerem admiradores incondicionals del “Pòlonia” vàrem decidir que era necessari tenir algun mitjà informatiu per poder resumir i remarcar els gags més graciosos i divertits. 

Principalment, vàrem crear el diari com una prova, volíem veure si tenia èxit i a la gent l’interessaria. No és el típic diari de les notícies més rellevants i importants del dia anterior i tampoc no es publica diàriament, sinó que la seva difusió té lloc un cop per setmana, concretament, els divendres, ja que és el dia que procedeix el de l’emissió del programa. 

Judit i Teresa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>