Última hora. Vaga dia 8 de novembre

Degut als talls de carreteres ens comuniquen que molts professors no poden arribar al centre.  

 

Notificació del Consell Comarcal que gestiona el transport escolar, rebut avui a les 14:50 quan els alumnes ja havien marxat. No se’ns ha informat si la companyia que fa el servei farà vaga.

 

Benvolguts, benvolgudes, directors/res de centres educatius amb Servei de transport escolar del Vallès Occidental,

Atesa la Resolució de 27 d’octubre de 2017, de la Secretaria General Tècnica del Ministerio de Empleo y Seguridad Social, per la qual es pública l’Ordre de 26 d’octubre de 2017, del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, signada per la Consellera competent, por la qual es garanteixen els serveis essencials que s’han de prestar a la Comunitat Autònoma de Catalunya durant la convocatòria de vaga general convocada des del dia 30 d’octubre fins al dia 9 de novembre de 2017.

Us informem que al seu article 1.5 Transport de viatgers urbà i interurbà disposa que:

  1. f)Servei de transport de persones amb disminució: servei habitual.
  2. g)Transport escolar per accedir a centres d’infantil i primària que no tenen transport públic alternatiu: manteniment del servei.

Tots/es els/les alumnes que transportem a centres d’educació especial s’engloben dins l’apartat f) vist que son persones amb disminució.

Tots els serveis de transport adreçats a alumnat d’escoles s’engloben dins l’apartat g).

Aclarim que l’ordre no estableix com a servei essencial el transport escolar adreçat a l’alumnat de secundària obligatòria és a dir, alumnat matriculat als instituts d’ensenyament secundari.

Atentament,

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>