Taller de rèptils a primer d’ESO

El divendres 5 de febrer la natura va entrar a les aules de 1r d’ESO.

Els alumnes van fer un taller de rèptils i amfibis amb AULANATURA. Ho van fer per grups tutoria, cadascú a la seva aula per tal d’extremar les precaucions, evitant un excés d’alumnes en l’activitat i poder mantenir la distància aconsellada entre alumnes.

Van poder VEURE i TOCAR aquests animals, com és la seva pell, la seva textura, si són escamosos o llisos, si la pell és dura o tova, van tocar (els que van voler) les serps, van notar la seva pell escamosa, el seu cos fred , com es retorça la seva columna vertebral al desplaçar-se, etc … i també es va parlar sobre l’error cada vegada més habitual de pensar que aquests animals es poden tenir com a mascotes i com al poc temps s’adonen que això no és possible i acaben sent abandonades en la Natura, creant seriosos problemes en un entorn que no és l’adequat, ja que tots aquests animals són el que anomenem espècies invasores.

I es van fer MOLTÍSSIMES FOTOS (amb serps, aranyes…NOMÉS ELS QUE VAN VOLER). Cada tutor/a va ser l’encarregat de fer fotos de l’activitat i tots els que la família va signar i autoritzar drets d’imatge tenen accés a les carpetes compartides al drive per tal de poder-se descarregar les fotos on surten ells/es.

Exif_JPEG_420

Exif_JPEG_420

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>