Can Parellada té sang !

Estimades famílies, amics, veïns, conciutadans, MOLTES GRÀCIES !

L’alumnat de 3r d’ESO envia aquest correu per a informar-vos que s’aproxima el dia en el que podreu posar un gra de sorra a la comunitat contribuint amb una petita donació de sang. Hem estat organitzant, junt amb el Banc de Sang i Teixits, la segona campanya de donació de sang de l’Institut Ègara, que aquest any porta l’eslògan: Can Parellada té sang!
La donació es durà a terme el dia 17 de març a la biblioteca de l’institut, amb les següents franges horàries: matí de 9h a 13h, i tarda de 16h a 19h.
Per poder assistir-hi s’haurà de demanar cita prèvia. En aquest enllaç podreu sol·licitar la cita: donarsang.cat, buscant Terrassa ja apareix la campanya de l’institut i allà podreu escollir l’hora que millor us convingui.
Com aquesta vegada hi ha un virus que impedeix realitzar aquesta donació amb normalitat, a la sala només hi podran entrar 6 persones cada 30 minuts i amb totes les mesures sanitàries
conegudes.
L’institut i el Banc de Sang esperem la vostra donació amb els braços ben oberts.

Gràcies.
Alumnat de 3r d’ESO.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>