Bona diada de Sant Jordi

Sant Jordi és una diada molt especial per l’institut. Celebrem cultura i amor. Lectura i acció. Reflexió i joc. Sant Jordi és primavera, el renaixement. Aquest any hem de recordar que hi ha famílies, companyes i compnays que ho passen malament. Són moments difícils i a vegades no veiem el final. Entre les activitats de Sant Jordi hi ha la trobada anual amb l’Anabel Arcos. La seva història ens ajuda a mirar endavant i a seguir lluitant per nosaltres mateixos i pels que tenim al nostre voltant. Si tot fos normal avui també hauria estat entre nosaltres aportant aquest esperit.

Les professores i professors i el personal no docent us volem fer arribar aquest vídeo. Us el dediquem a tota la comunitat de l’Institut Ègara, amb amor, un dels símbols d’aquesta diada i amb l’esperança que ens poguem retrobar ben aviat. A la secció “Escriure’m” us deixem uns textos escrits per alumnes de l’institut i dedicats a aquelles persones que han hagut d’estar hospitalitzades.

Una abraçada,

https://drive.google.com/file/d/18GUw86mrk9vhI0BVRrKk_eDq85MQPRK6/view?usp=sharing

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>