IEDUCA-GEISOFT Sistema de Comunicació

Bon dia,

Tenim previst activar el sistema de comunicació IEDUCA-GEISOFT per les famílies al llarg d’aquest cap de setmana, fer proves durant la setmana vinent i explicar i resoldre dubtes a les reunions de famílies.

Entre avui i demà, al vostre correu electrònic, us ha d’arribar un nom d’usuari i contrasenya. Aquestes dades són per entrar a IEDUCA.

A IEDUCA podeu entrar via WEB a l’enllaç: 

insegara.ieduca.com

Aquest mateix enllaç el trobareu de forma permanent al menú de l’esquerra. Amb el nom i contrasenya podreu visualitzar:

  • Una agenda
  • Una zona de tasques pendents
  • L’horari de l’alumne
  • Un menú a l’esquerra

– Inici: torna a la posició inicial
– Expedient acadèmic: podreu veure senyalades les diferents observacions que s’han fet del vostre fill o filla en un calendari. Passant el cursor del ratolí per sobre es pot veure el detall.
– Missatgeria: un servei de missatgeria. Està enllaçat al correu del professorat i també al seu IEDUCA.

ATENCIÓ: ACCÈS PER MÒBIL AMB APLICACIÓ TOKAPP

Hi ha una altra manera d’accedir al contingut de IEDUCA, en aquest cas emprant el mòbil. Cal descarregar-se l’APP IEDUCA-TOKAPP (NO CONFONDRE’S AMB L’APLICACIÓ TOKAPP)

Quan la descarregues s’ha d’activar, es pot fer amb un codi que t’envien per SMS o per correu. Un cop activada l’aplicació i s’entra a dins per primera vegada cal buscar el nostre Institut:

Institut Ègara

Després demana el CODI D’USUARI de IEDUCA i la CONTRASENYA. Si guardem les contrasenyes tot aquest procés ja no l’haurem de fer cap més vegada.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>