Sortida 1r ESO Korfbal

La jornada de Korfbal està programada per als alumnes de 1r d’ESO. A l’assignatura d’Educació Física desenvolupem i dediquem a la pràctica d’aquest esport nou sessions durant el segon trimestre. Justament en tornar de la setmana santa, es realitza la competició a Can Jofresa, organitzada pel Consell Esportiu de Terrassa. El valor afegit que trobem en aquesta sortida és que la preparem conjuntament amb els 8 alumnes de 4t d’ESO que han tret la millor nota a l’optativa Jo dinamitzo l ‘esport a l ‘institut . Cada parella d’alumnes de dinamització seran els entrenadors d’un dels cursos de primer, afavorint un clima de germanor, comunicació i responsabilitat entre tots els alumnes, supervisat en tot moment pel professor encarregat de la sortida i els mestres acompanyants, ja que mobilitzem gairebé a 100 alumnes aquest dia. La competició consta de dos parts.La primera part  és un “tots contra tots els equips”, sense tenir en compte si són del mateix centre o no, a partir d’aquí cada partit guanyat són dos punts i empatat un punt; a la segona  es fan unes semifinals entre els equips que més partits han guanyat. L’equip que guanya la final passa a una altra competició que es farà al maig a Barcelona. La filosofia del departament d’educació física és fomentar la participació d’aquest esport per sobre de guanyar, per això portem tants alumnes a la competició . Els valors del Korfbal són molt adients per establir relacions d’equitat i potenciar la igualtat i el respecte a més de disminuir les actituds agressives a l’esport.

La jornada va ser un ÈXIT ROTUND, tant els de primer, com els de quart s’ho van passar molt bé. Aquí us deixem les fotos de la sortida.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>