Colònies de Primer d’ESO

Estic contenta d’encetar aquesta web per explicar-vos que per fi hem pogut anar de colonies.

Feia 5 setmanes que les anavem enderrarint per culpa de la pluja. Fins i tot, ens haviam plantejat de fer-les cap a la primavera. Però els colors de la tardor ens cridaven i sabiam que necessitavem una sortida com aquesta per acabar de conèixens. Això de venir de tres escoles diferents fa que ens costi una mica adaptar-nos al grup classe i unes convivències són l’excusa ideal per poder-ho fer.

Axí doncs el dia 28 de novembre amb un sol espectacular,  vàrem agafar l’autocar que ens portava cap el Montseny. Teniam previst pujar al Turó de l’Home i cap a la tarda arribar a la magnífica casa de Sant Esteve de Palau-Tordera (Castell de Fluvià).

Tot va anar de primera, els colors grocs marrons i rogencs encara eren ben vius a terra i tots vam gaudir de l’espectacular paissatge que ens oferia la muntanya. Vam poder visitar, amb les explicacions del nostre estimat Artur, la Font de Passavets, “L’Abraçada”, el Pou de Glaç del Compte, l’Estació Meteorològica de l’Eduard Fontseré,  la Font del Briansó…

Un cop acabada l’excursió tots estavem emocionats per arribar al Castell de Fluvià, la casa era espectacular, realment un castell. Vam distribuir les habitacions, vam jugar a futbol, ens vam dutxar i cap a les 8.30h vàrem anar a sopar. Després de sopar vàrem tenir un joc de pistes amb els lots, que ens va acabar de cansar. La nit va ser llarga, tots els alumnes volien gresca, però els profes volien dormir i bé……

A l’endemà el dia continuava essent espectacular i vàren començar les activitats. Muntar a cavall, anar amb BTT, fer un circuit de ponts penjats, escalda i jumper. Tot plegat envoltat d’un paratge increïble.

La segona nit vàrem poder gaudir d’una estona de ball a la discoteca de la casa. La nit també va ser llarga, alguns no tenien son i vam acabar dormint al costat dels professors. Altres però, vàrem voler seguir les sàbies explicacions que l’Artur feia sobre astronomia i van acabar dormint al ras.

A l’endemà vàrem continuar les activitat fins a l’hora de dinar, i després de dinar l’autocar ens esperava per tornar-nos cap a casa. Tots vam arribar cansats, sans i estalvis i coneixent-nos i respectant-nos una mica més.

Fins a la propera

Cristina Mata (coordinadora de 1r d’ESO)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>