Visita de 1DOC a la Clínica Universitària d’Odontologia

El passat dijous 4 d’Abril 1r de Documentació va visitar com els companys de 2n curs la setmana anterior, les instal·lacions de la Clínica Universitària d’Odontologia de la UIC, al campus de Sant Cugat. Es poden distingir diferents edificis que corresponen a les Facultats de Medicina, Ciències de la salut i d’Odontologia, la Clínica d’Odontologia i el més rellevant, L’Hospital Universitari General de Catalunya. Va ser una visita molt interessant ja que ens vam poder barrejar amb els estudiants, treballadors i fins i tot pacients. Les dades relatives al nombre d’usuaris/clients que atenen diàriament poden suposar fins a 400 pacients distribuïts pels 88 boxs amb els que compten les seves instal·lacions. Vam poder visitar zones com el laboratori, la sala de neteja i esterilització d’instrumental… i una de les que ens interessava especialment, l’arxiu.

Per una altra banda, és un centre de treball que col·labora en la realització de les pràctiques o FCT, de manera que coneixen les necessitats reals de formació i ja tenen experiència quant a l’adaptació d’aquestes hores de pràctiques als diferents llocs de treball. Agraïm el recorregut guiat per l’Olga Serra, Directora d’Infermeria i Qualitat de la CUO. Per la quantitat de dades que ens va presentar i les instal·lacions que ens va mostrar, tant de la clínica com part de la facultat, en una jornada ordinària de treball. Agrair també l’esforç de la companya i tutora de 2n, la Lorena Morales, que ha permès poder fer aquesta sortida i visita. I del company i professor de Documentació, el Raúl Garcia que tot i no tenir classe amb el grup, ens va voler acompanyar en aquesta tarda de sortida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>