Els alumnes de Dietètica al cicle de conferències “Innovació en alimentació i nous aliments”

El passat dimecres 4 d’abril, els alumnes de 1r i 2n del CFGS de Dietètica van assistir a la 2a Jornada del II Cicle de Conferències d’Alimentació i Salut Responsable, organitzada per primera vegada a Viladecans per la Unió de Consumidors de Catalunya (UCC). El tema de les conferències va ser la ‘Innovació en l’alimentació i nous aliments’. Els diferents ponents van apropar el concepte d’innovació en alimentació des de diferents vessants com la seguretat alimentària, l’auditoria en alimentació, la producció agrària i la indústria alimentària.

La participació en la taula rodona amb els especialistes va resultar interessant i profitosa, amb la participació tant dels alumnes com dels professors, que van enriquir el debat amb els seus punts de vista sobre la qüestió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>