CONCURS DE RELAT BREU DE LA COCA-COLA EN CATALÀ I EN CASTELLÀ (2n ESO)

El dissabtes 16 i 23 de març els alumnes seleccionats de 2n d’ESO van participar en els concursos en català i castellà de relat breu de la Coca-Cola. El Concurso Coca-Cola Jóvenes Talentos de Relato Corto  ha arribat aquest curs a la seva 59a edició i el Premi Coca-Cola de Relat Breu a la 42a edició. Els participants anaren a la UPC, per escriure la redacció, el tema de la qual els va ser revelat aquell mateix matí.

A continuació podeu llegir els comentaris d’alguns dels participants:

«Per a mi aquell dia va ser inoblidable, va ser una experiència molt especial. 

Va ser la primera vegada que vaig entrar a una universitat. Vaig voler participar en aquest concurs sobretot perquè es feia a la UPC, una universitat que m’agradaria anar quan sigui gran. 

El dia del concurs al principi estava una mica preocupada, perquè la universitat era molt gran i no sabia si podria trobar l’aula. Però vaig veure que hi havia un gran cartell que posava Coca-Cola i em vaig quedar tranquil·la. Quan va començar, em vaig quedar pensant què i com l’escriuria. Em vaig quedar una mica “en blanc”, potser perquè no era a on acostumava a ser. Però quan vaig començar, com sempre, ja no podia parar d’escriure. Vaig ser una de les que va acabar dels últims, em vaig girar i quasi tots els seients ja eren buits.

Les dues noies que dirigien el concurs eren molt simpàtiques i amables.

Al final ens van donar a cadascú un refresc, una samarreta i una llibreta. Em van agradar molt!

En general, no hi va haver cap cosa negativa, tot era positiu i em va agradar molt, vaig veure i conèixer diferents persones, llocs, coses… Moltes gràcies per donar-me aquesta oportunitat!»

Yaoyao Guo, 2n A

«Ir al concurso de redacciones es una experiencia muy agradable, sobre todo si vas dos veces. Me hizo mucha ilusión poder ir a una universidad y entrar a una de sus clases. Además, conocí a unas niñas que resultaron ser hijas de madres italianas, ¡y se habían conocido en ese momento! 

Ir con amigas y amigos le añade un poco más de diversión y ayuda a que no nos pongamos nerviosos. A esta salida le pondría un 9 y animo a los próximos que tengan la oportunidad de ir a que vayan y ya, de paso, que disfruten de Barcelona.»

Alèxia Perera, 2n D

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>