Ciutats defensores dels drets humans

El passat 4 d’octubre, els nostres alumnes de 1r Batxillerat van participar a la xerrada organitzada per l’ajuntament titulada Ciutats defensores dels drets humans. La presentació es va fer a l’Atrium, amb l’actuació del grup de dansa Migro Danza i la participació dels 4 defensors participants: Spitou Mendy (filòleg senegalès que viu a Almeria a on treballa com a defensor dels drets socials i laborals dels obres i obreres al camp d’Almeria), Ahmed Ali (fotògraf egipci condemnat a presó per fer fotografies a manifestacions contra el règim de Hosni Mubarak), Margarita Pineda (activista hondurenya de la comunitat lenca, que ha participat en moviments socials des de la dècada dels 80) i Manal Tamimi (destacada activista palestina i víctima de la repressió en primera persona). Després de la presentació dels participants, vam anar a la Biblioteca de Viladecans a on Ahmed Ali ens va mostrar algunes de les seves fotografies i a on vam tenir la sort de poder xerrar amb ell i fer-li preguntes sobre la seva feina i la seva situació personal.

Tota una experiència per conèixer i aprendre de les vivències de persones que lluiten per la seva llibertat i la defensa dels drets humans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>