SORTIDA AMB ELS PRIMERS DE BATXILLERAT A CAIXAFORUM

CURS – JORNADA  A càrrec de Mònica Bernabé

L’Afganistan. Trencant prejudicis sobre la guerra i l’islam

Forma part de: Trobades amb compromís

 En el cicle Trobades amb Compromís, assistim al testimoni de periodistes, cooperants i altres professionals compromesos amb els més vulnerables que, a causa de la seva feina, coneixen  de primera mà el dia a dia de països amb una realitat molt diferent de la nostra. Ens conviden a compartir les seves experiències i a participar en el col·loqui que s’obri al final de la trobada!

 

caixaforum

Descripció

Per què hi ha guerra a l’Afganistan des de fa tants anys? Com es viu en un país que està en conflicte des de fa més de tres dècades? Per què les dones porten burca?  Quin paper hi té la religió? Què hi    ha dit la comunitat internacional en tot plegat? Mònica Bernabé ho explicà a partir de la seva experiència personal, després d’haver viscut gairebé vuit anys en aquest país asiàtic treballant com a periodista.

 

VISITA A L’EXPOSICIÓ   Philippe Halsman. Sorprèn-me!

CaixaForum acull, amb 300 imatges, la retrospectiva més important del fotògraf trencador Philippe Halsman

Selecció de més de 300 fotografies de Philippe Halsman, considerat un dels fotògrafs més importants del segle XX, reconegut per les seves 101 portades de la revista LIFE, com també per la seva extensa col·laboració amb Salvador Dalí. La mostra es nodreix de les peces més valorades del fons artístic familiar i presenta una retrospectiva completa de la seva obra, que inclou per primera vegada la seva etapa inicial a París. L’exposició es divideix en quatre seccions, en les quals es presenta una gran diversitat de temes com ara retrats, moda, posades en escena i publicacions, on destaca especialment la seva performance fotogràfica anomenada Jumpology, que consisteix a fotografiar persones famoses saltant.

filo1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>