Reunió Tutors / Famílies

El dilluns 7 d’octubre a les 18 hores tindran lloc les reunions de cada tutoria d´ESO i Batxillerat. Cada tutor/a es reunirà amb les famílies del seu grup. Us avisem que el grup de 2n D d’ESO farà aquesta reunió el dia 14 d’octubre a les 18h.
Es tractaran temes generals sobre el grup-classe i el centre que creiem que són d’interès per a les famílies.

Aturada pel canvi climàtic

 
Durant aquesta setmana a l’Institut hem estat parlant i alhora preparant, una sèrie d’actuacions que han culminat avui a l’hora del pati en una aturada per reivindicar que cal actuar per frenar el canvi climàtic i que està en mans de tots/es. Per això,  els… Llegeix més»

Lliçó inaugural

Hem de felicitar la professora de Llengua anglesa Esther Uría pels seus 25 anys dedicats al nostre centre. També felicitem l’alumne Daniel Pérez per haver aconseguit la millor nota de la part comuna de la Selectivitat a tot el Prat de Llobregat de la promoció 2017/2019. Els dos han estat reconeguts públicament en la Lliçó inaugural que cada setembre marca l’inici de l’any escolar. L’enhorabona!

 

 

Premi de narrativa escolar

El passat divendres 31 de maig la nostra alumna Paula Castro Cobo va rebre el 1er Premi de narrativa escolar Sambori d’Òmnium cultural de la primera categoria de secundària a nivell de Catalunya.

Premis Edurecerca

Els nostres alumnes Mar Artigas, Alba González i Marc Villalba van estar seleccionats per als premis Edurecerca al Baix Llobregat. Els felicitem a tots i en especiar a la Mar, que va ser premiada pel Consell de Dones!!