Conviure a l’era digital

L’ús generalitzat i intensiu de les TIC (Internet, xarxes socials, videojocs, jocs en línia…) per part dels infants i adolescents, està sent motiu de preocupació per a moltes famílies atès els riscos que comporta en termes de dependència i en conseqüència de pèrdua de salut i autonomia.

Per altra part, tot aquest entorn digital obre unes oportunitats infinites que no podem desestimar i que ben al contrari, cal conèixer i per tant, fer-ne un bon ús. Com fer per promoure un ús responsable i beneficiós de les TIC entre els nostres infants i adolescents?

Quines són les oportunitats que ens obre tot aquest entorn digital? Quins són els riscos que comporten i que cal conèixer? I quin paper hi juguem com a famílies? Abordarem com podem convertir-nos en factors de protecció des de l’entorn familiar.

Amb Alba Herrera i Carla Santesmases, psicòlogues i terapeutes familiars del SOAF. Inscripcions a ampadalielprat@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>