13è Fòrum Ciutat del Prat

El passat dijous 17 de març va tenir lloc l’acte final d’entrega de premis als millors treballs de recerca de 2n de batxillerat enviats al Fòrum Ciutat del Prat.  Entre els treballs guanyadors, n’hi havia quatre del nostre centre: “El ressorgiment de Xina” del Daniel Baena, “Efectes de l’amoni sobre el desenvolupament larvari del gripauet comú ( Pelodytes punctatus)” de la Mar González, “Assassins en sèrie: neixen o es fan?” de l’Evelyn Lens i “Bacteris, enemics o aliats?” de la Maria Rey. L’enhorabona a tots ells i als tutors dels treballs.

IMG_2071

Cada centre pot enviar un determinat nombre de treballs, en funció de les línies de batxillerat que té. El nostre centre podia enviar sis treballs. La tria dels treballs que el centre envia al fòrum es fa escollint els millors treballs de recerca presentats, però buscant també que hi hagi un equilibri entre els diferents àmbits del fòrum (científic-tecnològic, humanístic-social i artistic-esportiu) i donant una certa prioritat finalment als treballs de temàtica local. Enguany la tria ha estat difícil ja que hi havia nombrosos treballs susceptibles de ser presentats. Una felicitació també a tots aquells que, tot i no haver guanyat o no haver pogut participat al fòrum, ho podríeu haver fet igualment per la qualitat dels vostres treballs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>