Visita MNAC 2n Batxillerat 14/04/2016

Com a bons estudiants d’Història de l’Art que som, ens ha agradat molt poder viatjar en el temps a través dels diversos moviments artístics, començant pel Romànic i culminant amb el Modernisme. Hem pogut, a més, gaudir in situ d’algunes de les obres que ens surten a les proves PAU i altres autors estudiats a classe, com ara els Primers Freds de Miquel Blay o La Vicaria de Fortuny.
Tenir uns coneixements bàsics ens ha permès opinar i especular sobre l’acabat de les diferents obres, i jutjar l’ús de la tècnica segons els nostres criteris estètics, creant petits debats divertits. D’altra banda, la companyia del professorat, en Josep Presas i en Jesús Gómez, s’ha fet molt agradable i les explicacions, en comptes de ser feixugues, han estat més aviat entretingudes. Està bé fer sortides com aquestes perquè ens fan tenir més confiança i ser més propers als nostres professors, i es crea una relació agradable i, fins i tot, amb moments anecdòtics. Alguns de nosaltres ja estàvem una mica esgotats cap al final de la visita, i els professors han decidit coronar l’excursió amb una visita al terrat del museu, una idea molt encertada, ja que ens han encantat les magnífiques vistes de la ciutat de Barcelona i les fotografies fetes a dalt.
Gràcies!
PD: Volem més sortides!
Selene F.S.

DSC_0371 - còpia

DSC_0375 - còpia

DSC_0373 - còpia

DSC_0369 - còpia

DSC_0379 - còpia

DSC_0368 - còpia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>