Taller Castellers

Membres de les colles castelleres Castellers de Cornellà i Borinots de Sants van venir al centre per a fer un taller amb 4t d’ESO.
Els van explicar com era un castell, com era la indumentària castellera i com funcionen les colles. Finalment, aquells que van voler… Llegeix més»

Col·laboració Associació MUM

L’Institut Maria Aurèlia Capmany ha participat en l’ajut a la Tribu Wabi-Sabi amb l’objectiu de recaptar aliments i roba usada per l’associació MUM. El material recaptat està quantificat en uns 2000€. Estem molt orgullosos de la implicació de tota la comunitat de l’institut, especialment els… Llegeix més»

Visita MMACA

Dilluns passat, els alumnes de 4t d’ESO van anar al Museu de les Matemàtiques, al parc de Can Mercadé, on van fer un taller de cúpules i una gimcana matemàtica. A més, van visitar la planta noble del Palau de Can Mercadé.
Tot seguit en podeu… Llegeix més»

Presentació Servei Comunitari

El passat dia 6 de novembre les 11:30 a la sala polivalent del MAC, es va inaugurar el projecte de Servei Comunitari 2018-2019.
El Servei comunitari és un instrument per desenvolupar una de les competències bàsiques marcades pel currículum de secundària, la competència social i ciutadana.
Promou… Llegeix més»

Adaptacions literàries: Frankenstein

Alguns alumnes de batxillerat van assistir, la setmana passada, al taller “Adaptacions literàries: Frankenstein”, per a analitzar les diferents adaptacions cinematogràfiques del gran clàssic de la literatura anglesa, Frankenstein, de Mary Shelley. Impartida per Dani Jariod, professor de l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya).
 

Llegeix més»