Calendari anual del curs 2021/2022.

Cliqueu en el següent enllaç. Aquí trobareu tota la informació relativa als esdeveniments del curs escolar: activitats, colònies, festius, …

.


 


Llibres per al curs 2021/2022.

ESO (1r, 2n, 3r i 4t). Cliqueu aquí.
Batxillerat (1r i 2n) Cliqueu aquí.


Beca per a batxillerat.

🗓 Des del 15 d’agost fins al 14 d’octubre de 2021.

Informació aquí.

El MAC i la Botiga Solidària a Instagram.


Els alumnes de 3r d’ESO del centre han creat el perfil d’Instagram de la Botiga Solidària de la ciutat de Cornellà de Llobregat. Per crear el perfil, els alumnes han col·laborat amb la realització de material gràfic per difondre aquesta entitat. Us enllacem la… Llegeix més»

Premis el CAC a l’escola.

Inés Barboza, alumna de batxillerat artístic, ha obtingut una menció especial en l’edició Premis el CAC a l’escola organitzats pel Consell Audiovisual de Catalunya. La nostra alumna va participar amb la producció audiovisual Inflamable. La producció es va realitzar dins… Llegeix més»

Premi Cornellà aprèn.

Dins del programa d’ajut a alumnes que, partint d’una situació de dificultat, han assolit un cert èxit acadèmic, l’edició del Cornellà Aprèn, depenent de l’ajuntament de Cornellà, va premiar el curs passat el nostre alumne de 2n de batxillerat artístic, Iván Otero, que actualment cursa 1r… Llegeix més»

Graduació 2n batxillerat.


Estem molt orgullosos de la graduació dels nostres alumnes de 2n de batxillerat. L’acte va tenir lloc al pati de l’institut durant la tarda de dimecres 26 de maig. Paraules de comiat, reconeixement, actuacions, llàgrimes i abraçades… Volem destacar les dues matrícules d’honor concedides… Llegeix més»

Start_UP School al MAC.


Avui, a la 1a semifinal del Start_UP School, el MAC ha estat representat per l’equip Peoke, una idea de negoci desenvolupada per alumnes de 4t. Durant aquest esdeveniment han presentat, juntament amb altres instituts, la seva idea de negoci i han preparat la participació… Llegeix més»