TEATRE A L’AULA

Perfil d’èxit i Selecció Natural

Són el títol de dues obres que la companyia de teatre TeDebat van venir a fer  a les aules de 1r i 2n d’ESO. Si les aules no poden anar al teatre, lluitem perquè el teatre vingui a les aules! 

En ambdós casos, es tracta d’un monòleg farcit d’experiències properes als instituts i de valors que val la pena inculcar als nostres alumnes. Perfil d’èxit tracta sobre el perill i les conseqüències que pot tenir dependre de les xarxes socials. Selecció Natural, en canvi, se centra en una experiència de bullying que pateix una alumna dins d’un institut.  

L’experiència ha estat del tot enriquidora i els alumnes han quedat captivats davant de l’escenificació que les actrius han fet de cada una de la situacions plantejades. Després, s’ha generat un debat del tot interessant, que des de les matèries de llengua s’ha decidit cloure amb una redacció a mode de reflexió personal sobre els valors que han integrat d’aquesta experiència. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>