INICI CURS 2021-22

Avui, dilluns 13 de setembre hem començat un nou curs escolar, ple d’il·lusió, desitjos i objectius,.. els esforços de la preparació no hi han mancat durant l’estiu i aquests primers dies de setembre.
En aquest curs tenim l’esperança que la situació sanitària vagi millorant i pas… Llegeix més»

ACTE DISTINCIÓ PAU

Dimarts 14 de setembre a les 17:30 de la tarda va tindre lloc l’Acte de lliurament de les Distincions de les Proves d’Accés a la Universitat de l’any 2021. Enguany han estat tres les alumnes que han rebut la distinció:

PREPARACIÓ CURS

I primeres activitats del nou curs 2021-22… amb l’acollida del Professorat i tot l’equip humà del centre. Bon curs a tots/es!!!


MATERIAL I REUNIONS 2021-22

Respecte al material que utilitzarem pel curs 2021-22, moltes matèries no s’utilitza llibre i altres són llicències digitals. AQUÍ

Com comprar per IDDINK carta informativa (enviament gratuït per les comandes abans del 20 juliol). El codi de centre és: 213TM4

En quan a la informació d’inici de curs, reunions i altres. AQUÍ

Trobareu tota la informació penjada també al Sites de Famílies.

Bon estiu!

FINAL VIRTUAL DEL PROJECTE ERASMUS+

Del 24 al 28 de maig ha tingut lloc la darrera trobada del projecte Erasmus +  “Little Actions for Active Citizenship” en què el nostre institut ha participat durant dos anys. Aquesta trobada internacional s’ha hagut de realitzar de manera virtual per causa de la pandèmia i no a Hongria com estava inicialment previst.

Cada dia, després de classe, ens hem connectat virtualment amb alumnes i professors dels altres països del projecte: Turquia, Hongria, Itàlia i Lituània. Hem fet presentacions sobre els nostre països, les nostres ciutats i instituts. També hem fet un treball sobre els nostres sistemes de govern i hem compartit com hem viscut la pandèmia en els diferents països. Els darrers dies hem reflexionat sobre el concepte de democràcia i hem parlat sobre el que representa ser ciutadà europeu.

Tot i les dificultat tècniques d’alguns dies, la nostra valoració és molt positiva. Aquesta trobada virtual ha sigut molt enriquidora tant per a les alumnes de batxillerat que han participat com per als professors acompanyants. Hem après moltes coses sobre els altres socis del projecte; hem compartit idees i també hem constatat que aquesta pandèmia, que no hi entén de  fronteres, ha actuat com a nexe d’unió entre els països i ens ha acostat més que mai.

 

ESTADES D’IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA EN ANGLÈS

Del 14 al 16 de juny una part de l’alumnat de 3r ESO ha pogut gaudir de les estades d’immersió lingüística en anglès a Cabrera de Mar.
L’alumnat ha gaudit de les diferents activitats en un ambient de natura i en un lloc excepcional on han après jugant i passant-ho d’allò més bé en llengua anglesa.
Han arribat ben cansats però plens d’experiències!

#ESTFSE21

GRADUACIÓ 4t ESO PROMOCIÓ 2018-21

Avui dimarts 15 de juny, de bon matí, s’ha realitzat l’acte de graduació de l’alumnat que finalitza els estudis de l’ESO preparat i coordinat per tot l’equip docent de 4t ESO. On hi ha hagut de tot, des dels parlaments, premis, orles, records,.. plors i rialles. A continuació han assistit al cinema i han pogut gaudir d’un petit muntatge del seu pas per l’institut, realitzat per Ramon Barlam. Segur que el camí que us espera serà molt fructífer.

GRADUACIÓ 2n BATX PROMOCIÓ 2019-21

El divendres 11 de juny, un cop acabades les proves PAU, varem realitzar l’acte de graduació i comiat a la promoció de l’alumnat que finalitza estudis de Batxillerat. Va ser un acte força emotiu i alegre, on se’ls va entregar un record i l’orla de grup per part dels tutors i un petit refrigeri a la zona de picnic del pati adequada per l’ocasió. Aprofitem per desitjar-los de nou molta sort en la nova etapa que molt aviat iniciaran!

AJUTS MATERIAL ESCOLAR 2021-22

En quan als Ajuts de material escolar de l’Ajuntament de Manresa pel proper curs escolar 2021-22.

  • Del 14 al 18 de juny: poden demanar els ajuts les famílies de 1r. ESO juntament amb la matricula i enviar-la a oficines@icalgravat.cat. Sol·licitud ajut material escolar
  • Del 21 de juny al 15 de juliol: sol·licitud online per la resta de famílies dels altres cursos: a través d’idcat o sense certificat. PRIORITARIAMENT. Trobaran l’enllaç a partir del dia 21 de juny a  www.manresa.cat/ajutsescolars
  • De l’1 al 15 de juliol: amb cita prèvia, famílies que no tinguin mitjans tècnics per a realitzar la sol·licitud online. S’obrirà el calendari de cites prèvies a partir del dia 28 de juny. Al telèfon 93 8752485, o al mail ensenyament@ajmanresa.cat

ACTE DE FINAL DE CURS DEL PROJECTE LABORALIA

El dia 1 de juny, l’alumnat de 4t ESO del Projecte Laboralia acompanyats de la seva tutora Virginia Pérez ha assistit a l’acte de cloenda del curs a l’Ajuntament de Manresa.

Han estat rebuts per l’Alcalde Excm. Sr. Marc Aloy i pel regidor d’Ensenyament i Universitats Sr Josep Gili. Els alumnes han rebut el seu diploma com a reconeixement i superació de la realització dels “tastets d’oficis” i li han entregat una carta d’agraïment.

 

SOL·LICITUD DE TRANSPORT ESCOLAR

S’ha obert el termini per fer la sol·licitud de Transport Escolar del Consell Comarcal del Bages per al proper curs 2021-2022.

El termini de presentació d’aquestes sol·licituds finalitza el 4 de juny per a l’alumnat que ja està a l’institut i el 18 de juny per a l’alumnat que vindrà nou al centre.

https://www.ccbages.cat/educacioicultura/educacio/transport/

La presentació de la sol·licitud del transport és de forma telemàtica i per qualsevol dubte us heu d’adreçar: