REPENSEM JUNTS L’EDUCACIÓ A SECUNDÀRIA!

Amb l’objectiu de debatre sobre el model educatiu actual en l’etapa de secundària, el dissabte 21 de gener de 2017 tindrà lloc a Manresa la Primera jornada de debat i reflexió sobre educació secundària. La jornada que serà gratuïta es desenvoluparà de 4 a 8 de la tarda a diferents espais cèntrics de la ciutat.

Serà una tarda de debat i reflexió amb 12 ponències per escollir.4375de_a7487419a871421fb0c430b2ca0a352fmv2

Els temes que s’hi tractaran quedaran dividits en cinc espais:

  1. Auditori Conservatori de Música: Quines són les necessitats vitals dels adolescents de 12 a 16 anys i quins són els aprenentatges a adquirir?
  2. Auditori de la Plana de l’Om: Educar educadors.
  3. Sala polivalent del Kursaal: Experiències innovadores a Catalunya.
  4. Sala d’actes del Casino: Som una família amb fills adolescents, i ara què?
  5. Espai d’expressió, debat i reflexió per a joves adolescents a la plaça Sant Domènec dinamitzat pels joves del CFGS d’Animació sociocultural.

El grup motor ha creat una adreça electrònica repensemlasecundaria@gmail.com i un web www.repensemlasecundaria.cat per l’ocasió on s’hi pot trobar el projecte sencer, tota la informació de les ponències i un mapa amb els diferents espais.

La jornada també serà present a les xarxes socials amb el Facebook: www.facebook.com/repensemlasecundaria


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>