NEIX EL CLUB DE LECTURA CAL GRAVAT

El passat dimarts 15 d’octubre, l’Institut Cal Gravat va inaugurar el seu club de lectura amb una sessió dedicada a la novel•la La pell freda d’Albert Sánchez Piñol.

Dins el projecte de l’impuls a la lectura que des del passat curs es va implementar a l’institut manresà, des de la comissió de l’Aula d’Arts i Lletres d’aquest centre educatiu s’ha promogut la creació d’un club de lectura obert a tota la comunitat educativa i al conjunt de la ciutadania. L’objectiu principal d’aquesta iniciativa es posar en comú l’experiència lectora a partir de la proposta d’un seguit de lectures al llarg del curs, mitjançant col•loquis conduïts pels mateixos participants.

Aquesta sessió inaugural, a la qual van assistir diversos professors i alumnes del centre, va estar dedicada a la novel•la que va propulsar a la fama l’escriptor barceloní Sánchez Piñol: La pell freda (2002). Sota la conducció del professor de literatura Josep Mª Freixa, els participants van compartir i debatre durant més d’una hora a l’entorn de les experiències derivades de la seva lectura. Al finalitzar, tothom va valorar molt positivament la iniciativa desenvolupada amb un clima de familiaritat.

Abans de finalitzar aquesta primera jornada es va fixar una nova sessió per al proper mes de febrer i una nova lectura, L’atles furtiu d’Alfred Bosch.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>