CLOENDA DEL PROGRAMA LABORÀLIA

Dimarts dia 30 de maig, es va celebrar l’acte de cloenda del programa Laboràlia impulsat per l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona, en el qual hi han participat un grup d’alumnes de 4t d’ESO del nostre institut.
L’objectiu d’aquest programa és familiaritzar i formar l’alumnat en els diferents oficis que s’ofereixen i donar-los l’oportunitat d’acabar l’educació secundària amb èxit. Enguany hi han participat 60 alumnes dels diferents instituts de Manresa.
L’acte de cloenda es va celebrar al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa amb la presència de la regidora de Cultura i Joventut, Anna Crespo; de la regidora d’Ocupació i Emprenedoria, Cristina Cruz; de la regidora d’Ensenyament i Universitats, Mercè Rosich; i de la directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament a la Catalunya Central, Anna Torruella; així com tot l’alumnat, professorat i les persones que duen a terme el projecte.

Durant l’acte es van lliurar els diplomes als nois i noies participants en el programa i posteriorment es va fer la visita a l’exposició dels seus treballs realitzats en els diferents tallers (administratiu, perruqueria, decoració i pintura, electricitat, animació cultural, salut, imatge digital i orientació).
L’alumnat del nostre institut: Èric Duque, Kevin Caso, Jose Rado, Carmen Claveria i Iman Yermak han assistit a aquestes activitats formatives (teòriques i pràctiques) al llarg de tot el curs dos dies a la setmana, els dimarts i dijous i les han assolides amb èxit. Han valorat positivament aquesta experiència i s’han mostrat força motivats en participar en els diferents tallers i sobretot en el fet d’aprendre d’una manera diferent, a través de l’experimentació i la pràctica.
Felicitats!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>