BAREM PROVISIONAL BATXILLERAT

8 de juny de 2021: llista de sol·licituds amb la puntuació provisional. BAREM_PROVISIONAL

En aquesta llista hi ha les sol·licituds ordenades alfabèticament amb la puntuació que ha rebut cada sol·licitud en aplicar-hi el barem.

Del 9 al 15 de juny de 2021: presentació de reclamacions

Període en què es recullen les reclamacions que les famílies puguin presentar, si és que es detecta alguna errada o anomalia en el barem assignat.

18 de juny de 2021: llista de sol·licituds amb la puntuació un cop resoltes les reclamacions

Un cop resoltes totes les reclamacions presentades, el centre publica la llista de sol·licituds amb la puntuació corresponent i el seu número de desempat.

23 de juny de 2021: llista ordenada

Després del sorteig, s’elabora la llista ordenada de sol·licituds per a l’assignació de places, que es fa considerant en primer lloc l’alumnat amb necessitats educatives específiques, i després, la resta d’alumnes, tenint en compte les puntuacions de cada sol·licitud, de més a menys.

9 de juliol de 2021: llista d’alumnes admesos i llista d’espera

Finalment, publicació de la llista d’alumnes admesos al centre i de la llista d’espera. La llista d’espera d’un centre té una validesa temporal, normalment fins al mes de setembre, i serveix per si hi ha alguna plaça que queda vacant abans de l’inici del curs escolar.

Del 12 al 16 de juliol de 2021: matriculació ordinària

Un cop s’ha publicat la llista final d’alumnes admesos en cada centre, comença el període de matriculació dels preinscrits amb plaça assignada.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>