Projecte de 3r d’ESO: la cursa d’orientació

Vau veure a diversos grups de jovent corrent pel poble el passat divendres? Doncs aquí teniu el motiu: aquesta darrera setmana, les dues classes de 3r d’ESO han preparat una cursa d’orientació per St. Joan, és a dir, una competició contrarellotge en què cada grup ha de trobar, amb l’ajuda d’un mapa i una brúixola, una sèrie de balises situades en indrets diversos.

De dilluns a dijous, 3rA ha estat preparant la cursa per a 3rB, i 3rB l’ha preparat per a 3rA. I el divendres fou el gran dia, el de les dues curses. Estava previst que el diumenge següent la cursa es fes oberta a tot el poble com a activitat solidària per recollir diners per La Marató, amb col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i l’AFA de l’IE Mestre Andreu. Però finalment s’ha hagut de posposar degut a les mesures sanitàries per la COVID.

Per preparar la cursa, cada grup de 4 alumnes tenia portaveu, coordinador/a, secretari/a i supervisor/a, S’han hagut d’espavilar elaborant mapes, pistes, balises, orientant-se, recorrent i mesurant els espais i observant i triant els diferents indrets per on passava la cursa.

Com que els ha sortit tan bé, dilluns dia 21 la cursa la faran la resta d’alumnes d’ESO. Moltes felicitats 3r!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>