Projecte d’emprenedoria 3r d’ESO: Proposta d’una competició d’escacs

Els alumnes de 3r A d’ESO, dins les activitats de la matèria d’emprenedoria, s’estan endinsant en el coneixement del món dels escacs. Han preparat una proposta de competició d’aquest esport i amb la intenció de difondre tant la competició com allò que estan aprenent sobre aquest tema, han elaborat un lloc web amb el Sites de Google per donar-vos-ho a conèixer.

 

L’adreça d’aquest site és: https://sites.google.com/iemandreu.cat/emprenedoria-3r/inici.  Us animem a visitar-lo!

Dia internacional de la dona, a l’institut

Aquest dilluns des de l’institut hem fet un llaç immens violeta al pati del centre amb tot l’alumnat. Aquesta activitat s’afegeix a d’altres com murals amb mans violetes i cartells sobre dones invisibilitzades, les aportacions de les quals han estat poc reconegudes pel fet de ser dones. Ens hem mostrat combatives contra la masculinitat prepotent i defensores d’una igualtat real. Feministes. Hi ha molt camí encara per recórrer.… Llegeix més»

El Consistori Juvenil, a punt de prendre possessió

El dilluns dia 8 de març, es constituirà el nou Ple del Consistori Juvenil, en el qual s’efectuarà la presa de possessió dels càrrecs i l’elecció de l’alcaldessa o alcalde d’aquest any. L’alumnat que hi participa de 5è de Primària i de 1r d’ESO ja ho té tot a punt! Com que s’haurà de celebrar sense públic, podreu seguir-lo per internet.… Llegeix més»