Elaboració d’un pla d’empresa

Avui els alumnes de 2n de Batxillerat han assistit a la primera sessió formativa d’elaboració d’un pla d’empresa gràcies a la formació oferida per Global Lleida.

Aquestes sessió ha estat orientada a analitzar quins son els conceptes claus per crear un negoci a partir d’una bona idea.

De la mà de Marta Granyó, professora d’ESADE, han après que per tal què un projecte tingui èxit, cal tenir una bona idea de negoci, que sigui realista. Sovint es tracta d’innovar però altres cops es poden modificar projectes ja existents o estudiar quines necessitats del nostre entorn no queden cobertes i com podem obtenir una idea de negoci davant d’una necessitat i que aquesta es materialitzi en projecte .
Amb idees senzilles, exemples clars i concrets, la Marta Granyó ens ha fet veure que tot depèn del punt de vista que hom tingui. Allà on una persona hi veu un obstacle, una altra hi veu una oportunitat de negoci.
Moltes gràcies Marta, de ben segur que els nostres alumnes analitzaran el seu entorn des d’un altre punt de vista.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>