Copa Cangur

La Copa Cangur és un concurs presencial de resolució de problemes de matemàtiques per a equips de centre, organitzat per la Societat Catalana de Matemàtiques. Els equips estan formats per 7 alumnes de 2n i 3r d’ESO amb la condició que com a màxim hi pot haver 4 alumnes de 3r.
En el concurs es presenten 15 problemes i 60 minuts de temps per fer-ne els màxims possibles. És una cursa contra rellotge on la puntuació obtinguda per cada problema va variant durant el concurs, i per tant la estratègia d’equip és molt important! A més, durant el desenvolupament de la prova els equips poden seguir en directe l’estat del concurs, tant la puntuació i la classificació com els encerts i errors que porten acumulats cadascun dels participants. Això el fa un joc emocionant i divertit, amb les matemàtiques com a protagonistes.
L’institut d’Alcarras ha participat en la primera fase de la VII Copa Cangur el dijous 30 de gener a l’Institut Maria Rubies de Lleida amb dos equips.
La competició ha estat molt equilibrada, amb diversos equips en les primeres posicions i fins l’últim problema no s’ha decidit la competició.
Un dels equips de l’Institut d’Alcarràs ha quedat en primera posició i es classifica per la fase final. FELICITATS!!
FASE FINAL:
Serà el dijous 5 de març de 2020, al Centre Cultural La Torreta de Montmeló, molta sort als campions!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>