Espai de Salut Mental Acadèmica ASF

Espai de Salut Mental Acadèmica ASF

Qui som?😀

Som un grup d’estudiants de 1r de Batxillerat que un dia ens vam adonar que el nivell d’estrès i ansietat se’ns estava menjant 😓  i vam decidir que calia fer alguna cosa per millorar la nostra salut mental i així va néixer l’Espai de Salut Mental ASF.

Vam contactar amb tres profes que ens ajuden a coordinar aquest espai  (l’Azahara Gandia, la Carme Angelet i la Pilar Solbes) i vam arrencar la iniciativa.

Què fem?🤔

Un blog que difondrà tant les activitats com les tècniques de gestió de les emocions que anem aprenent https://espaisalutmentalasf.blogspot.com

Sortides amb activitats i tècniques per entendre i gestionar millor l’estrès i l’ansietat. Tenim també programat un taller de meditació i relaxació coordinat per l’Azahara Gandia.

Trobada setmanal per anar proposant més idees per fer que l’Espai de Salut Mental ASF creixi i ens ajudi a sentir-nos millor amb nosaltres mateixos i amb els nostres estudis.

Aquí teniu les fotos de la primera sortida! https://photos.app.goo.gl/ku38bW5c6LAZZ3J76

I si teniu propostes, preguntes o voleu contactar amb nosaltres, escriviu-nos a

salutmentalasf@gmail.com

          

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>