Projecte aparca-patinets i bicicletes 2n BATX Dibuix Tècnic

Com sabeu el sistema dièdric s’utilitza a la realitat per trobar mides en veritable magnitud i vistes que permetin als operaris dissenyar o crear solucions a problemes reals.

El vostre “problema” consisteix en trobar una solució per aparcar i ordenar els patinets i les bicicletes de la entrada del centre, mitjançant la impressió d’una peça amb la impressora 3D. Amb el Thinkercad.

Com es treballa:

  1. Primer fent un estudi de quines solucions hi ha al mercat que puguin adaptar-se. Us deixò alguns exemples que jo he trobat a pinterest

 

 

 

 

 

 

 

 

2. També haureu de fer fotos de l’espai per saber on les posareu. Penseu que, ha de poder passar un cotxe (ja que entren quan porten material), no ha de molestar el reg i manteniment de la zona de la paret groga.  Les barres que van d’arbre en arbre estaven pensades per aparcar les bicicletes i patinets, però ja veureu vosaltres si és funcional utilitzar aquest espai.

3. Heu de fer:

  • primer amb plastilina algun motlle per concretar mides i funcionalitat
  • Algun dibuix a mà alçada del projecte
  • i per acabar el projecte amb thinkercad.

4. Heu de presentar el projecte abans de marxar de vacances per que jo el pugui imprimir. Podeu treballar en dos grups Bici i patinet o bé individualment.

5. Amb les peces presentades treballarem al tornar fent canvis dièdrics per tant recordeu tenir-les acotades.

La presentació per mail a batdibu@gmail.com

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>