Matrícula CFGM-SMX: de l’1 al 7 de setembre de 2020

Qui s’ha de matricular de SMX?

 • els alumnes que els ha estat assignada una plaça de CFGM-SMX al nostre centre durant el darrer procés de preinscripció,
 • els alumnes que han cursat 1r de SMX al nostre centre i han de repetir,
 • els alumnes que han cursat 1r de SMX al nostre centre i han de promocionar a 2n.

Com s’ha de realitzar aquest tràmit?

A través de la plataforma TPV Escola. El centre ha enviat un correu electrònic a través de la plataforma de TPV Escola on es detallen els passos a seguir per fer la matrícula. És un procés que es realitza sense la necessitat d’assistir a l’institut, ja que els documents que s’han d’emplenar i signar i els pagaments que cal realitzar (15€ de bestreta i 1,12€ d’assegurança escolar obligatòria) es fa a través de la plataforma indicada anteriorment.

Què s’ha de fer si no s’ha rebut el correu descrit al paràgraf anterior?

Cal comprovar que el correu no estigui al correu brossa. Si tot i la comprovació no es localitza el correu, caldrà trucar al centre el dia 1 de setembre (977838609, de 9 a 14 hores) i comentar el problema.

Què passa si no es realitza la matrícula en el període ordinari?

Tal i com consta a la normativa, si no es realitza la matrícula en el període ordinari (de l’1 al 7 de setembre de 2020), s’entendrà que es renuncia a la plaça per cursar SMX al nostre centre el curs 2020-2021.

3 comentaris

 1. Esteve Castellví Reche

  Bon dia, m’agradaria matricular-me al curs de cfgm de sistemes microinformàtic i xarxes gràcies

 2. Mario Micheli

  Hola buenas, no me ha llegado el correo de el código de usuario y la contraseña para pagar la matrícula del segundo año de CFGM.

 3. Edison Gonzalez

  Bon dia, m’agradaria matricular-me al curs de cfgm de sistemes microinformàtic i xarxes gràcies,que tinc que fer?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>