DIA DE L’EDUCACIÓ FÍSICA AL CARRER

Estimades famílies,

El nostre centre s’ha adherit al DEFC, una iniciativa del Coplefc (Col·legi de Llicenciats en CC. de l’Activitat Física i de l’esport) en la que demà a tot Catalunya milers de joves participaran en aquesta jornada de reivindicació i de foment de l’esport i l’activitat física al carrer.

En el nostre cas els nostres alumnes d’ESO faran activitats en la seva franja horària. Per exemple, els de 1r d’Eso faran atletisme al circuit que ens ha cedit per demà el club d’atletisme del municipi. Els de 2n faran raquetes i pàdel a les instal·lacions municipals cedides per l’Ajuntament col·laborant en aquesta jornada. Els de 3r que fan el Servei Comunitari bitlles al centre de dia l’Onada i els de 4t esport al camp municipal.

Esperem que el temps col·labori i poder gaudir d’una jornada de salut i activitat física, recordeu tots de venir amb la roba d’esport i aigua.

Salutacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>