VIP 3r i 4t ESO

A VIP de 3r d’ESO treballem en petits projectes que abasten diferents conceptes del disseny com la composició, el color, el ple i el buit, la forma i la relació entre diferents elements visuals dins d’un mateix pla. Així mateix hem explorat la diversitat a través del món japonès del Kawaii i dibuixant diferents tipus de pentinats segons la cultura i el lloc de naixement del personatge.

A l’optativa de DIBUIX de 4t d’ESO hem creat un llibre il·lustrat entre tots, en el qual s’ha treballat la maquetació, el disseny, el format de pàgina efecte finestra i amb el qual hem gaudit molt. També hem posat especial atenció al tema del color, com combinar-ho de diferents formes per aconseguir un o altre efecte desitjat i com aplicar això al món del disseny. Hem après a crear rapports (petits quadrats d’un motiu que pots repetir de forma infinita, per crear la pattern d’un dibuix tèxtil), també gaudit amb l’expressió artística i plàstica més lliure (retallar, tacar, enganxar …) i estudiat les expressions gestuals des del món Kawaii.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>