Premis de recerca en química

La nostra exalumna Alessia Sànchez Tolentino, que va cursar aquí 2n batxillerat científic el curs 2019-2020, ha estat premiada per la Universitat Rovira i Virgili amb el 2n premi en Química de 2020 per als Treballs de Recerca de Batxillerat.

 

El títol del seu treball és “Les alternatives biodegradables al plàstic”, on ha fet una extensa investigació experimental per comprovar si certs envasos són o no biodegradables com indiquen a la seva publicitat, i també ha creat plàstics basats en vegetals.

Aquí teniu l’enllaç a la notícia publicada per la universitat:

https://diaridigital.urv.cat/els-estudiants-de-secundaria-lubna-khannach-alessia-sanchez-i-mario-sanchez-guanyen-els-premis-de-recerca-en-quimica/

La nostra enhorabona per Alessia, i us encoratgem a tots a que mantingueu sempre la vostra curiositat pel món que us envolta, tots podem ser investigadors amb una mica d’empenta i treball.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>