IDDINK: venda de llibres pel curs vinent.

Com ja sabeu, des de Iddink han treballat per adaptar-se a la situació actual, desenvolupant i treballant noves eines que facilitin que les famílies puguin aconseguir tota la informació necessària i els seus materials educatius i curriculars de manera fàcil i a distància.

Recordeu que cal ser de l’AMPA per poder gaudir dels descomptes de IDDINK.

OPTATIVES ESO: Si us plau, no demanin els llibres fins que rebin de part del centre un correu amb les optatives assignades. Amb les novetats introduïdes al curs 2020-21 haurà canvis d’allò que es va triar.

Per això que han creat un lloc web específic on les famílies podran trobar totes les dades necessàries dels diferents serveis que proporciona Iddink:

  • Com fer una comanda
  • Quins preus i estalvis tenen i poden aconseguir
  • Projecte de reutilització de llibres
  • Què son els ecobooks
  • Com tractar i com retornar els ecoBooks
  • Com accedir a llicències digitals
  • Servei d’atenció a les famílies & estudiants

L’objectiu es que les famílies i els alumnes del vostre centre puguin trobar tota la informació necessària en un únic lloc, de manera personalitzada, concreta i fàcil.

Cliqueu la foto de sota per accedir a Iddink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per acabar, volem adjuntar-vos els links als diferents vídeos que hem preparat a Iddink, per tal de que, un cop més, les famílies disposin de tota la informació en diferents formats.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>