MATRÍCULA DEL CURS 2021 – 2022

Educació Secundària Obligatòria, ESO

ALUMNES NOUS DE 1r d’ESO 

Aquesta informació està adreçada als alumnes que han estat assignats al centre en el procés de preinscripció.

  • CALENDARI:

El període de matriculació és del 14 al 18 de juny per 1r d’ ESO.

  • DOCUMENTACIÓ

La documentació s’haurà de lliurar de forma presencial a la Secretaria del centre en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.  Per qualsevol consulta disposeu del telèfon 671763023, on sereu atesos en el mateix horari. Als enllaços següents trobareu la documentació necessària:

Documentació necessària

Carta de compromís educatiu

AMPA

  • DADES DE CONTACTE I FOTOGRAFIA PER LA MATRÍCULA

Us demanem que ompliu el següent qüestionari per tal de facilitar-nos el contacte amb vosaltres en cas de necessitat. Prioritzem l’ús del telèfon mòbil  sobre el fix, ja que només podem enviar missatges o circulars a mòbils mitjançant l’app del centre.
També us demanem que adjunteu una fotografia tipus carnet per la matrícula de l’alumne/a. La podeu escanejar o bé fer servir un mòbil com a càmera amb un fons blanc. Al nom de l’arxiu de la fotografia han de constar els cognoms i nom de l’alumne/a

ALUMNES NOUS DE 2n, 3r i 4t d’ESO 

El periode de matriculació serà del 28 de juny al 2 de juliol

Preinscripció 2021 – 2022

BATXILLERAT

NOVETAT 8 de JUNY de 2021: Llista baremada provisional de sol·licituds

Trobareu tota la informació en aquest enllaç

XXI Concurs de Traducció de la Pompeu Fabra

Enguany la Facultat de Traducció i Ciències del Llenguatge de la Universitat Pompeu Fabra ha convocat el XXI Concurs de Traducció entre els centres de secundària de Catalunya per tal de fomentar el multilingüisme. Felicitem dos dels nostres alumnes de Batxillerat, la Clàudia Repsold i en Gabriel Tamayo, per arribar a la segona fase del concurs en la modalitat d’alemany –  català.

Herzlichen Glückwunsch!

Felicitats!

Tallers d’autoprotecció i suport vital

Els dies 13, 17 i 18 de Maig els alumnes de 4ESO i Terramar realitzen els tallers  de la DIBA (àrea de salut)  d’AUTOPROTECCIO I SUPORT VITAL BÀSIC, amb l’entitat SISPREVENCIÖ.
Aquest taller dura 3h hores en les quals els alumnes aprenen els conceptes bàsics de primers auxilis, que és el PAS, com fer una RCP…

Servei Comunitari de 4t d’ESO

Dissabte 17 d’abril els nois i noies de 4t van acabar el Servei Comunitari de recollida i selecció de residus al municipi de Premià de Dalt. Tant l’Ajuntament com l’ADF (Agrupació de Defensa Forestal) agraeixen la tasca feta pels nostres alumnes.

Esperem que hagi estat alhora una jornada més de conscienciació per a la cura del nostre entorn directe.

Felicitats per la feina i gràcies!

Fem Tec i trobada de corresponsals

Durant aquesta setmana els alumnes de 3r d’ESO i Terramar realitzaran dues activitats del programa Fem Tec de la Diputació de Barcelona.

L’activitat  de 3r d’ESO és “M’estimo el meu cos“:  autoconeixement del cos, parlar de les coses  visibles i les no visibles, com ens valorem i ens veuen els altres. prioritzar les opinions positives  no les negatives , com ens valorem nosaltres i el nostres concepte de bellesa…
mentre que l’activitat  del grup de Terramar serà: “Oi i tant que en tinc“, quins talents o intel·ligències múltiples tenim
D’altra banda, aquest proper dijous 15/4 de 18 a 20h participem a la Trobada Estatal de Joves Corresponsals. Aquesta activitat ha estat seleccionada com a bona pràctica de projecte de joves a l’institut (PIDCES).

Guardons per alumnes de 2n de Batxillerat

L’alumna Marina Jiménez Bilbeny de 2n de Batxillerat ha estat guardonada amb el premi BATX2LAB que atorga el Parc Científic de Barcelona de la Universitat de Barcelona pel seu treball de recerca “La resistència bacteriana als antibiòtics”.  Els tutors de la Marina durant el seu treball de recerca van der l’Alfred Sánchez i l’Ester Rubio

D’altra banda l’alumne David Monge Morillas de 2n de Batxillerat, amb el seguiment de la professora Maria Josep Aleixandri,  ha obtingut un meritori desè lloc a l’Olimpíada d’Economia celebrada a la Universitat Pompeu Fabra.

Volem felicitar la Marina i el David pel seu treball i esforç, condicions necessàries per aconseguir èxits en qualsevol aspecte de les nostres vides.

XVII Certamen Nacional Infantil i Juvenil de lectura en veu alta

Enguany, el nostre institut ha tornat a participar al XVII Certamen Nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta. Durant el primer trimestre, els alumnes i les alumnes de primer cicle han treballat tots els aspectes de la lectura en veu alta, i han participat en la semifinal que s’ha celebrat de manera interna.
Agraïm la participació de tots els lectors i lectores i felicitem especialment al Pol Pinyana Ballart de 1r B i a la Naiara García Castillo de 2n A, perquè han sigut els guanyadors de la semifinal.
Finalment, fem una especial menció a la Naiara, perquè ha passat a la final territorial que se celebrarà properament.

Dia Internacional de la Dona

Per commemorar el Dia Internacional de la Dona,  entre d’altres activitats, els alumnes de l’Institut han participat de manera voluntària en la creacio de vídeos (tik tok)  Aquests vídeos s’han fet en un taller de Tik Tok comptant amb el suport de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Premià de Dalt. Els noms de les dones són propostes dels mateix@s joves.
Us presentem dues mostres dels resultats

 

 

Pregons de Carnestoltes

El passat 19 de febrer els alumnes de 1r cicle van elaborar uns pregons de Carnestoltes.  En aquest vídeo podreu veure una mostra d’aquests pregons

6è Concurs de fotografia matemàtica

Com cada any, el Departament de Matemàtiques de l’institut organitza un concurs de fotografia de temàtica matemàtica.

Aquest any les temàtiques són:

  • Nivell 1r i 2n ESO: Matemàtiques a la Natura
  • Nivell 3r i 4t ESO: Matemàtiques urbanes
  • Nivell Batxillerat: Matemàtiques i art
  • Professorat i PAS: Matemàtiques i art

La data límit de lliurament de la vostra fotografia serà el dia 19 de març.

En aquest enllaç teniu les bases del concurs

Escape Room de Batxillerat

Us compartim un petit vídeo sobre l’activitat tutorial que vam fer el passat desembre. En concret vam fer un Escape Room. A més de passar-ho bé, vam treballar, la cohesió de grup, la presa de decisions, el saber escoltar i el treball en equip. Moltes gràcies a tots per la vostra participació!!!