Rialles en el matx d’improvisació teatral de 4t d’ESO

L’alumnat de 4t d’ESO de l’optativa d’Arts Escèniques va participar al matx d’improvisació teatral a l’INS Brugulat. Es van realitzar dues sessions en dies diferents: una el dimecres 16 de juny, pel públic en general i, dues sessions per a la festa de graduació de 4t d’ESO del dia 18 de juny.

 

Els actors i les actrius ho van donar tot, van sortir idees molt còmiques i divertides. Van haver de fer escenes rimades, cantades, mudes i fins i tot amb accent llatinoamericà. El públic va proposar els títols de les escenes i posteriorment havien de votar les històries que més els havien agradat. Però com sempre… l’important no era guanyar, sinó participar i passar una bona estona tot gaudint del teatre.
Una experiència molt intensa i divertida que de ben segur tornarem a repetir. Enhorabona a tots els actors i les actrius per l’alt nivell que van demostrar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>