Reactivem la campanya de reciclatge de material d’escriptura

Des de l’equip de millora d’Escoles Verdes i juntament amb els delegats verds reactivem la recollida de material d’escriptura adherint-nos així com a punt de recollida oficial a la campanya de l’Associació de Naturalistes de Girona (ANG).
En Els materials d’escriptura com els bolígrafs, els fluorescents, els retoladors, els portamines o els correctors són eines de treball que es fan servir molt als centres educatius. Majoritàriament estan fabricats amb plàstic, material que es pot reciclar amb facilitat, però que normalment acaben a la paperera de rebuig i d’aquí a l’abocador o a la incineradora, de manera que es crea un gran impacte en el medi.
Amb aquesta iniciativa doncs, volem donar-li una segona vida a aquests materials d’escriptura, enviant-los a través de l’ANG a l’empresa TerraCycle, que els transformarà en productes d’ús diari com cadires o bancs per a parcs. A més, una petita part dels beneficis es transformaran en donacions a una ONG. Trobareu el contenidor de recollida al passadís de l’edifici principal juntament amb la resta.
Per a més informació, clica aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>