Què vol dir ser Community Manager?

Marta Albet, professional en màrqueting i comunicació digital, va parlar aquest divendres 28 de maig als alumnes de 1r de batxillerat de la matèria d’Economia de l’Empresa sobre el que significa ser Community Manager i sobre l’adaptació al nou entorn provocat per la Covid-19 en l’estratègia digital de les empreses.
La Marta Albet fa set anys que es dedica al món del màrqueting i de la comunicació digital. Ens va explicar quins elements són importants per tal de realitzar una bona estratègia online a les empreses; ens va parlar de la formació necessària per poder desenvolupar les funcions d’un/a Community Manager de manera professional i sobre els beneficis que comporta per a les empreses una bona gestió de les seves XXSS, ja que ens movem en un món on tothom està interconnectat. També va explicar què és el coworking; un espai físic compartit que permet generar sinèrgies entre els diferents professionals que hi formen part. En definitiva, temes molt actuals i molt interessants. Gràcies, Marta!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>