Premis Jordi Pujiula

Martí Juanola guanya la VIII edició dels premis Jordi Pijiula, organitzats pel Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca amb seu treball Les matemàtiques en Joc.
Aquest dissabte 30 de novembre, al Centre de Cultura i Natura Can Trona de la Vall d’en Bas, es van lliurar els VIII Jordi Pujiula als millors treballs de recerca de batxillerat i de cicles formatius de caràcter científic i tecnològic. Aquests premis estan organitzats pel Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca.
Martí Juanola, alumne de 2n de batxillerat fins aquest mes de juny passat, va guanyar el premi al millor treball de recerca de l’àmbit tecnològic amb el seu treball Les Matemàtiques en Joc, un treball que explora la relació entre els jocs de taula, les matemàtiques i la informàtica. El treball acaba creant un algorisme capaç de jugar a un joc de taula de tipus probabilístic i un entorn web per registrar i fer estadístiques de les partides jugades.
Enhorabona, Martí!
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>