El Brugulat participa en la Trobada de Comitès Ambientals del Gironès

Aquest dimecres 3 de febrer va tenir lloc la 1a Trobada de Comitès Ambientals del Gironès, Pla de l’Estany i Baix Empordà en format virtual. S’hi van implicar els 13 instituts que són Escola Verda de les tres comarques amb un total de 73 alumnes i 23 docents. La trobada ha estat dinamitzada per l’Eskamot Verd de l’escola Sant Ramon Nonat de Barcelona. Del nostre centre hi han participat els parlamentaris verds de 2n, 3r i 4t d’ESO: Rut Ahumada, Jana Rovirola, Iker Gil, Nicolau Juliol, Queralt Rodríguez i Jana Miravete.

L’objectiu de la jornada ha estat reflexionar plegats sobre la força que pot tenir la comissió ambiental, quines accions pot fer i quina és la millor manera de dinamitzar-la. I sobretot, descobrir la força del treball en xarxa i compartir experiències.
La Trobada de Comitès Ambientals d’enguany s’ha valorat molt positivament, i els instituts participants s’han proposat poder tirar endavant algunes de les accions plantejades, sobretot les que comporten el treball en xarxa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>